ការបិទដំណើរការ និងការលុបគណនី

របៀបលុបគណនី

logo
បានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយនៅ 2026-08-26 09:54:48
ចែករំលែក
ការបដិសេធ៖ អត្ថបទនេះគឺជាការបកប្រែបឋមជាភាសាអង់គ្លេសដែលផ្តល់ដោយការបកប្រែដោយម៉ាស៊ីន។ កំណែដែលប្រសើរជាងនេះនឹងមានផ្តល់ជូននៅពេលក្រោយ។

Bybit បានដាក់ឱ្យដំណើរការនូវមុខងារលុបគណនីដោយខ្លួនឯង ដែលអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកប្រើប្រាស់លុបគណនីរបស់ពួកគេដោយខ្លួនឯងតាមរយៈទំព័រ គណនី



ការរំលឹក:

— នៅពេលដែលគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុប រាល់ទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួន ចំណូលចិត្ត ដែលបានរក្សាទុក ខ្លឹមសារពាក់ព័ន្ធ រង្វាន់ ដែលមានស្រាប់ និង ទ្រព្យសកម្ម ដែល នៅសល់ ណាមួយដែលភ្ជាប់ទៅនឹងគណនីនឹងត្រូវបានដកចេញជាអចិន្ត្រៃយ៍។ ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយ ទិន្នន័យមួយចំនួនអាចនឹងនៅតែត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើម៉ាស៊ីនមេរបស់យើងតាមតម្រូវការសម្រាប់គោលបំណងច្បាប់ បទប្បញ្ញត្តិ ឬប្រតិបត្តិការ។ សកម្មភាព នេះមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ ហើយរាល់ទិន្នន័យដែលពាក់ព័ន្ធទាំងអស់មិនអាចស្ដារឡើងវិញបានទេ។

— អ្នកប្រើប្រាស់ត្រូវបំពេញតាមលក្ខណៈវិនិច្ឆ័យមួយចំនួនដើម្បីលុបគណនី។ សូមមើល សំណួរ​ចម្លើយ — ការលុបគណនី សម្រាប់ ព័ត៌មានលម្អិត បន្ថែម។



ដើម្បីលុបគណនីរបស់អ្នក សូម តាមដាន ការណែនាំខាងក្រោម៖



ជំហានទី 1: ចូលទៅកាន់ទំព័រ គណនី ហើយបន្តទៅកាន់ លុបគណនី







ជំហានទី 2: ពិនិត្យមើល និង បញ្ជាក់ ព័ត៌មានលម្អិត គណនី រួមទាំងគណនីរងដែលពាក់ព័ន្ធ និង ទ្រព្យសកម្ម ដែល នៅសល់។ សូមប្រាកដថាបានយល់ពីផលវិបាកនៃការលុបគណនីរបស់អ្នក មុនពេលចុចលើ បញ្ជាក់







ជំហានទី 3: បញ្ចប់ដំណើរការផ្ទៀងផ្ទាត់ សុវត្ថិភាព តាមការណែនាំ។




គណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុបដោយជោគជ័យ ហើយអ្នកមិនអាចចូលប្រើប្រាស់បានទៀតទេ។


តើវាមានប្រយោជន៍ដែរឬទេ?