Bybit သည် အကောင့်စာမျက်နှာ မှတစ်ဆင့် အသုံးပြုသူများ ၎င်းတို့၏အကောင့်များကို ကိုယ်တိုင်ဖျက်နိုင်စေမည့် ကိုယ်တိုင်ဝန်ဆောင်မှုပေးသော အကောင့်ဖျက်ခြင်းလုပ်ဆောင်ချက်ကို စတင်လိုက်ပြီဖြစ်သည်။
သတိပေးချက်:
— သင်၏အကောင့်ကို ဖျက်ပြီးသည်နှင့် သင်၏ ကိုယ်ရေးကိုယ်တာဒေတာ အားလုံး၊ သိမ်းဆည်းထားသော ဦးစားပေးမှုများ၊ ဆက်စပ်အကြောင်းအရာများ၊ လက်ရှိ ဆုလက်ဆောင်များ နှင့် အကောင့်နှင့်ချိတ်ဆက်ထားသော မည်သည့် ကျန်နေသည် ပိုင်ဆိုင်မှုများ မဆို အမြဲတမ်း ဖယ်ရှားခံရမည်ဖြစ်သည်။ သို့သော်လည်း၊ ဥပဒေကြောင်းအရ၊ စည်းမျဉ်းစည်းကမ်းအရ သို့မဟုတ် လုပ်ငန်းလည်ပတ်မှုဆိုင်ရာ ရည်ရွယ်ချက်များအတွက် လိုအပ်သလို အချို့သောဒေတာများကို ကျွန်ုပ်တို့၏ ဆာဗာများတွင် ဆက်လက်သိမ်းဆည်းထားနိုင်သည်။ ဤ လုပ်ဆောင်မှု သည် နောက်ကြောင်းပြန်မလှည့်နိုင်ဘဲ ဆက်စပ်ဒေတာ အားလုံး ကို ပြန်လည်ရယူ၍မရနိုင်ပါ။
— အကောင့်ကို ဖျက်ရန်အတွက် အသုံးပြုသူများသည် အချို့သော သတ်မှတ်ချက်များနှင့် ကိုက်ညီရန် လိုအပ်ပါသည်။ နောက်ထပ် အချက်အလက်များအတွက် ကျေးဇူးပြု၍ မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ — အကောင့်ဖျက်ခြင်း ကို ကိုးကားပါ။
သင်၏အကောင့်ကို ဖျက်ရန်အတွက်၊ ကျေးဇူးပြု၍ အောက်ပါလမ်းညွှန်ချက်ကို ဖော်လိုလုပ်သည်-
အဆင့် ၁- အကောင့် စာမျက်နှာသို့ သွားပြီး အကောင့်ဖျက်ရန် သို့ ဆက်သွားပါ။

အဆင့် ၂- ဆက်စပ်နေသော အကောင့်ခွဲများနှင့် ကျန်နေသည် ပိုင်ဆိုင်မှုများ အပါအဝင် အကောင့် အသေးစိတ်အချက်များ ကို ပြန်လည်သုံးသပ်ပြီး အတည်ပြုမည်ပါ။ အတည်ပြုမည် ကို မနှိပ်မီ သင့်အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်း၏ နောက်ဆက်တွဲအကျိုးဆက်များကို နားလည်သဘောပေါက်ကြောင်း သေချာပါစေ။

အဆင့် ၃- တောင်းဆိုသည့်အတိုင်း ရှယ်ယာစာချုပ် အတည်ပြုခြင်း လုပ်ငန်းစဉ်ကို အပြီးသတ်ပါ။

သင့်အကောင့်ကို အောင်မြင်စွာ ဖျက်လိုက်ပြီဖြစ်၍ သင် ထပ်မံဝင်ရောက်၍ မရတော့ပါ။

